Nalewki Sekrety piwniczki brata Augustyna. - Opracowanie Zbiorowe
To kompendium praktycznych informacji o destylacji i aromatyzacji alkoholi. Krok po kroku otrzymujemy wiedzę na temat historii, prawa, aparatury, surowców i przygotowania między innymi najróżniejszych: likierów, win, wódek czy owoców i ziół w alkoholu. Książka zawiera również przepisy na ciekawe dania, których smak wzmocniono alkoholem. Są to oryginalne dania obiadowe oraz desery. Opracowanie potwierdzono wiedzą i doświadczeniem mnichów cysterskich, którzy wiele z opisanych w książce alkoholi wymyślili. Odbiorcy - wszyscy, którzy interesują się destylacją i aromatyzacją alkoholi - ci, którzy szukają receptur na różnego rodzaju nalewki - osoby, które chcą zaczerpnąć wiedzę na temat historii, prawa, aparatury, surowców i samego przygotowania nalewek Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę - zawiera wszelkie informacje dotyczące produkcji alkoholi - każdy z wymienionych etapów destylacji czy aromatyzacji opatrzony jest obszerną notką - możemy poznać historię i prawo związane z alkoholami - to olbrzymi wybór receptur na nalewki - dodatkowo zamieszczono przepisy na różnego rodzaju dania obiadowe i desery z alkoholemRok wydania:2020
OtwockAndriollego 48/50, Księgarnia FenixDostępny (ostatnie egz.)
SiedlcePiłsudskiego 6, Księgarnia ŚwitDostępny (ostatnie egz.)
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.