Francja na talerzu - praca zbiorowa
VADEMECUMkuchni francuskiej.Znajdziesz tuWSZYSTKO,co musisz wiedzieć o kulinarnej Francji.Ile bąbelków mieści się w jednej butelce szampana?Kto mieszka w serze casgiu merzu?Czy tosty francuskie naprawdę pochodzą z Francji?Ile kosztuje czesne w Le Cordon Bleu?Jakie cukierki kupił w Galii Asterix?Ile bagietek sprzedają każdego dnia francuscy piekarze?350 zagadnień do rozgryzienia,1250 specjałów do spróbowania,375 przepisów do przetestowania,260 osobistości ze świata francuskich kulinariów,setki map, smakowitych adresów, pikantnych anegdotPospaceruj po winnych szlakach Prowansji, zachwyć się crpes na słodko i słono w paryskim bistro, dowiedz się, czy najlepsze kasztany rzeczywiście sprzedawane są na placu Pigalle i dlaczego Marcel Proust z czułością wspominał smak okruszków z magdalenekChcesz gotować jak rodowity Francuz?Z Francją na talerzu będziesz jak chef trzygwiazdkowej restauracji!Bon apptit!Rok wydania:2023
MrągowoRatuszowa 4, Księgarnia WspółczesnaDostępny (ostatnie egz.)
OlsztynKołobrzeska 5, Księgarnia LogosDostępny (ostatnie egz.)
PoznańMarcinkowskiego 21, Księgarnia JedynkaDostępny (ostatnie egz.)
WarszawaŚwiętokrzyska 14, Księgarnia Na ŚwiętokrzyskiejDostępny (ostatnie egz.)
WejherowoSobieskiego 258, Księgarnia KaszubskaDostępny (ostatnie egz.)
WrocławŚwidnicka 49, Księgarnia Pod ArkadamiDostępny (ostatnie egz.)
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.