Wok - praca zbiorowa
Dania z woka – głębokiej patelni używanej do przyrządzania potraw metodą stir-fry – to doskonały pomysł na błyskawiczne i smaczne obiady. Smażenie w woku umożliwia nie tylko zachowanie naturalnych barw, aromatów i jędrności stosowanych składników, lecz także ich walorów odżywczych. Przepisy zawarte w książce sięgają do tradycji dalekowschodnich oraz śródziemnomorskich. W poradniku znajdziesz receptury na smakowite dania wegetariańskie oraz potrawy mięsne i rybne. Obok przepisów na proste przekąski i sałatki podajemy również takie, które można z powodzeniem wykorzystać do przygotowania wystawnego obiadu. Wszystkie zaproponowane w książce potrawy charakteryzują się krótkim czasem gotowania, wysokimi walorami smakowymi oraz bogactwem witamin i składników mineralnych. Jeśli więc żyjesz w szybkim tempie, lecz dbasz o to, by zdrowo się odżywiać – ta książka jest dla ciebie!Rok wydania:2013
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.