BHP w Branży Gastronomicznej. Podręcznik do Kształcenia Zawodowego - Dominik Piotr
BHP w branży gastronomicznej. Efekty kształcenia wspólne dla branży, wydanie 2 – opis wydawcy Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach z branży gastronomicznej. Realizuje treści kształcenia z zakresu efektów wspólnych BHP dla branży gastronomicznej. W publikacji poruszono zagadnienia związane z zagrożeniami, które stwarza praca w gastronomii. Omówiono szczegółowo właściwą organizację stanowiska pracy, dzięki której można zmniejszyć ryzyko szkodliwego wpływu wykonywanych zadań na pracownika. Przybliżono zasady udzielania pierwszej pomocy, do czego wykorzystano bogaty materiał zdjęciowy, ilustrujący poszczególne zabiegi stosowane w zagrożeniu życia. Zaprezentowano zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności, a nacisk położono na zagrożenia mikrobiologiczne. Szczegółowo przedstawiono systemy mające gwarantować bezpieczeństwo konsumenta. Zaprezentowano liczne druki z ksiąg HACCP. Wskazano także działania, które powinny podejmować zakłady gastronomiczne w celu zmniejszenia negatywnego wpływu na środowisko naturalne. Przejrzyste schematy i tabele ułatwiają przyswojenie wiadomości.Rok wydania:2016
EłkWojska Polskiego 22, Księgarnia RodzinnaDostępny (ostatnie egz.)
Kraśnik Staryul. Tadeusza Kościuszki 2, Księgarnia AvalonDostępny
OlsztynJagiellońska 33/82, Księgarnia OrionDostępny (ostatnie egz.)
OlsztynKołobrzeska 5, Księgarnia LogosDostępny (ostatnie egz.)
OtwockAndriollego 48/50, Księgarnia FenixDostępny (ostatnie egz.)
PrzasnyszRynek 14, Księgarnia PegazDostępny (ostatnie egz.)
TczewŻwirki 25/10, Księgarnia KociewskaDostępny (ostatnie egz.)
WarszawaMadalińskiego 4 , Księgarnia IPoczytajDostępny (ostatnie egz.)
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.