Strona główna1 » Szkoła zawodowa2 » Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik Tom 2 Kwalifikacja T.12
Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik Tom 2 Kwalifikacja T.12 - Cymańska-Garbowska Barbara, Witrykus Danuta, Wolak

Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik Tom 2 Kwalifikacja T.12

oprawa miękka
Wydawca: WSiP
Wysyłamy w 2 dni robocze
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki…
zobacz opis

Cena: 40,42 zł

Cena katalogowa: 43,00 zł

Oszczędzasz: 6%

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

Koszty dostawy:

Odbiór w księgarni 0,00 zł
    Paczkomaty od 8,99 zł
    Paczka w Ruchu od 6,69 zł
    Kurier DPD od 12,00 zł
    • Szczegółowy opis
    • Szczegółowe dane
    • Dostawa
    • Recenzje książki (0)
    Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby pięter, charakterystyki usług hotelarskich dodatkowych, ofert usług hotelarskich dodatkowych oraz sprzedaży usług hotelarskich dodatkowych. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami, tabelami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.Powyższy opis pochodzi od wydawcy
    AutorCymańska-Garbowska Barbara, Witrykus Danuta, Wolak Grzegorz
    OprawaMiękka
    WydawcaWSiP
    Kod kreskowy9788302150432
    Wymiary17.0x24.0cm
    Liczba stron480

    Ta książka zasługuje na recenzje! Bądź pierwszy!

    Cennik dostawy:
    Odbiór w księgarni Książnicy Polskiej - Zawsze darmowy

    Jeśli zamówione przez Ciebie produkty są dostępne na miejscu w księgarni, zamówienie odbierzesz nawet za 15 minut!

    Paczka w Ruchu
    Płatność przy odbiorzePrzedpłata
    opcja niedostępna6,69 zł
    Kurier (DPD)
    Płatność przy odbiorzePrzedpłata
    14 zł12zł
    Paczkomaty® InPost
    Płatność przy odbiorzePrzedpłata
    10,99zł8,99zł
    Lista punktów darmowego odbioru - sprawdź
    Dostawa za 0 zł MOŻLIWOŚCI ODBIORU KSIĄŻEK ZA DARMO W JEDNEJ Z NASZYCH KSIĘGARŃ
    Inne tytuły z kategorii
    Obsługa klientów Prowadzenie sprzedaży A.18 Podręcznik Tom 3

    Obsługa klientów Prowadzenie sprzedaży A.18 Podręcznik Tom 3

    Obsługa klientów Prowadzenie sprzedaży A.18 Podręcznik Tom 3 - Wielgosik IwonaW podręczniku opisano: – zasady obsługi klientów (charakterystykę zawodu sprzedawcy, metody sprzedaży, rozmowę sprzedażową, organizację pracy w sklepie), – promocję towarów…
    26,00 zł
    dodaj do schowka

    Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie Technik turystyki wiejskiej Kwalifikacja T.8. Prowadzenie gospodarst

    Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie Technik turystyki wiejskiej Kwalifikacja T.8. Prowadzenie gospodarstwa agroturystycznego - Majewska Maria, Napiórkowska-Gzula Maria, Steblik-Wlaźlak BarbaraZbiór zawiera…
    23,00 zł
    TANIEJ O 2,00 zł
    dodaj do schowka

    Rachunkowość handlowa Część 3 Podręcznik

    • Niemczyk Roman
    • Wydawca: Difin
    • Dostępność: Aktualnie niedostępny (sprawdź dostępność w księgarniach)
    Podręcznik Rachunkowość handlowa. Część 3 jest przeznaczony do nauczania podstaw rachunkowości handlowej dla uczniów technikum handlowego i słuchaczy szkół policealnych. Podręcznik został wzbogacony licznymi rozwiązanymi przykładami i ćwiczeniami, schematami…
    27,90 zł
    TANIEJ O 2,10 zł
    dodaj do schowka
    Podstawy przedsiębiorczości 1 Podręcznik Zakres podstawowy - Korba Jarosław, Smutek Zbigniew

    Podstawy przedsiębiorczości 1 Podręcznik Zakres podstawowy

    Podręcznik Podstawy przedsiębiorczości 1. Zakres podstawowy został przygotowany dla uczniów drugiej klasy liceów ogólnokształcących i techników. Przedmiot podstawy przedsiębiorczości jest realizowany od klasy 2. Treści podręcznika składające się na tom…
    43,20 zł
    szt.Do koszykadodaj do schowka
    Ekonomika w rolnictwie część 1-2 Poradnik metodyczny - Garbowska Halina

    Ekonomika w rolnictwie część 1-2 Poradnik metodyczny

    • Garbowska Halina
    • Wydawca: Rea
    • Dostępność: Aktualnie niedostępny (sprawdź dostępność w księgarniach)
    Poradnik metodyczny dla nauczyciela będzie pomocny w prowadzeniu zajęć dydaktycznych w szkole kształcącej w zawodach: technik rolnik, technik ogrodnik i technik mechanizacji rolnictwa, na poziomie technikum i szkoły policealnej, na podstawie programu…
    9,67 zł
    dodaj do schowka