Strona główna1 » Szkoła zawodowa2 » Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik Tom 2 Kwalifikacja T.12
Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik Tom 2 Kwalifikacja T.12 - Cymańska-Garbowska Barbara, Witrykus Danuta, Wolak

Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik Tom 2 Kwalifikacja T.12

oprawa miękka
Wydawca: WSiP
Wysyłamy w 2 dni robocze
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki…
zobacz opis

Cena: 40,42 zł

Cena katalogowa: 43,00 zł

Oszczędzasz: 6%

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

Koszty dostawy:

Odbiór w księgarni 0,00 zł
    Paczkomaty od 8,99 zł
    Paczka w Ruchu od 6,69 zł
    Kurier DPD od 12,00 zł
    • Szczegółowy opis
    • Szczegółowe dane
    • Dostawa
    • Recenzje książki (0)
    Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby pięter, charakterystyki usług hotelarskich dodatkowych, ofert usług hotelarskich dodatkowych oraz sprzedaży usług hotelarskich dodatkowych. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami, tabelami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.Powyższy opis pochodzi od wydawcy
    AutorCymańska-Garbowska Barbara, Witrykus Danuta, Wolak Grzegorz
    OprawaMiękka
    WydawcaWSiP
    Kod kreskowy9788302150432
    Wymiary17.0x24.0cm
    Liczba stron480

    Ta książka zasługuje na recenzje! Bądź pierwszy!

    Cennik dostawy:
    Odbiór w księgarni Książnicy Polskiej - Zawsze darmowy

    Jeśli zamówione przez Ciebie produkty są dostępne na miejscu w księgarni, zamówienie odbierzesz nawet za 15 minut!

    Paczka w Ruchu
    Płatność przy odbiorzePrzedpłata
    opcja niedostępna6,69 zł
    Kurier (DPD)
    Płatność przy odbiorzePrzedpłata
    14 zł12zł
    Paczkomaty® InPost
    Płatność przy odbiorzePrzedpłata
    10,99zł8,99zł
    Lista punktów darmowego odbioru - sprawdź
    Dostawa za 0 zł MOŻLIWOŚCI ODBIORU KSIĄŻEK ZA DARMO W JEDNEJ Z NASZYCH KSIĘGARŃ
    Inne tytuły z kategorii
    Marketing Zeszyt ćwiczeń Ekonomika Część 3

    Marketing Zeszyt ćwiczeń Ekonomika Część 3

    Zeszyt ćwiczeń część 3 jest dostosowany do podręcznika Ekonomika cz. 3, Marketing, który został dopuszczony do użytku szkolnego przez ministra właściwego do spraw oświaty i wychowania i wpisany do wykazu podręczników przeznaczonych do kształcenia w zawodzie…
    9,50 zł
    dodaj do schowka

    Żywienie i usługi gastronomiczne Część VI Zasady żywienia

    Żywienie i usługi gastronomiczne Część VI Zasady żywienia - Katarzyna Kozłowska,Anna Kołłajtis-Dołowy,Barbara PietruszkaŻywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie…
    35,88 zł
    TANIEJ O 3,12 zł
    dodaj do schowka
    Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji A.27 Organizacja i prowadzenie kampanii reklamowej

    Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji A.27 Organizacja i prowadzenie kampanii reklamowej

    Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji A.27 Organizacja i prowadzenie kampanii reklamowej - Jaworska-Olsztyn MałgorzataZbiór zawiera pięć zestawów zadań testowych oraz dziesięć zadań praktycznych przygotowujących do egzaminu potwierdzającego…
    16,00 zł
    dodaj do schowka
    Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelar

    Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 2

    Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Autorzy wyczerpująco opisali kwestie dotyczące przestrzegania zasad zdrowego żywienia,…
    49,20 zł
    dodaj do schowka

    Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik logistyk A.30

    TESTY I ZADANIA PRAKTYCZNE. EGZAMIN ZAWODOWY - to publikacje - opracowane zgodnie z nową podstawą programową - dzięki której można przygotować się do egzaminów zawodowych w nowej formule. Każda z publikacji opracowana przez wysokiej klasy specjalistów…
    29,05 zł
    TANIEJ O 1,85 zł
    szt.Do koszykadodaj do schowka