Schowek0
Twój schowek jest pusty
Koszyk0
Twój koszyk jest pusty ...

Branża gastronomiczna

Dodatkowe opcje przeglądania
Zakres cen od do
Wydawca
Tylko nowości
Pracownia organizacji żywienia Kwalifikacja T.15 Praktyczna nauka zawodu - Joanna Duda
dodaj do porównania
dodaj do schowka
Obsługa kelnerska Podręcznik Część 1 - Renata Szajna

Obsługa kelnerska Podręcznik Część 1

Renata Szajna

68,81 zł
  • Wydawca: WSiP
  • Dostępność: Dostępny w księgarniach
dodaj do porównania
dodaj do schowka
BHP w Branży Gastronomicznej. Podręcznik do Kształcenia Zawodowego - Dominik Piotr

BHP w Branży Gastronomicznej. Podręcznik do Kształcenia Zawodowego

Dominik Piotr

70,00 zł
  • Wydawca: WSiP
  • Dostępność: Dostępny w księgarniach
dodaj do porównania
dodaj do schowka
Obsługa kelnerska Podręcznik Część 2 - Danuta Ławniczak

Obsługa kelnerska Podręcznik Część 2

Danuta Ławniczak

69,74 zł
  • Wydawca: WSiP
  • Dostępność: Aktualnie niedostępny
dodaj do porównania
dodaj do schowka
Organizacja żywienia Kwalifikacja HGT12 Pdręcznik Część 1 - Kunachowicz Hanna

Organizacja żywienia Kwalifikacja HGT12 Pdręcznik Część 1

Kunachowicz Hanna

81,32 zł
  • Wydawca: WSiP
  • Dostępność: Dostępny w księgarniach
dodaj do porównania
dodaj do schowka
Organizowanie usług kelnerskich Zeszyt ćwiczeń Kwalifikacja T.10 - Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
dodaj do porównania
dodaj do schowka
Usługi kelnerskie Podręcznik Kwalifikacja T.10 - Renata Szajna, Danuta Ławniczak

Usługi kelnerskie Podręcznik Kwalifikacja T.10

Renata Szajna, Danuta Ławniczak

55,17 zł
  • Wydawca: WSiP
  • Dostępność: Aktualnie niedostępny
dodaj do porównania
dodaj do schowka
Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4. - Praca zbiorowa

Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4.

Praca zbiorowa

44,71 zł
  • Wydawca: WSiP
  • Dostępność: Aktualnie niedostępny
dodaj do porównania
dodaj do schowka
Sporządzanie potraw i napojów Kwalifikacja TG.07 Podręcznik Część 1 - Marzanna Zienkiewicz
dodaj do porównania
dodaj do schowka
Zasady żywienia Podręcznik Część 1 - Dorota Czerwińska

Zasady żywienia Podręcznik Część 1

Dorota Czerwińska

60,40 zł
  • Wydawca: WSiP
  • Dostępność: Dostępny w księgarniach
dodaj do porównania
dodaj do schowka
Zasady żywienia Podręcznik Część 2 - Dorota Czerwińska

Zasady żywienia Podręcznik Część 2

Dorota Czerwińska

64,80 zł
  • Wydawca: WSiP
  • Dostępność: Dostępny w księgarniach
dodaj do porównania
dodaj do schowka
Sporządzanie potraw i napojów Kwalifikacja TG.07 Podręcznik Część 2 - Anna Kmiołek-Gizara
dodaj do porównania
dodaj do schowka

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu