Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna - Emiliano Castagna
Włoska kuchnia to luz, zabawa, radość i bycie razem. Wystarczy kilka prostych składników i minimum czasu, by stworzyć wyborne danie. Przekonaj się sam, co makaroniarz zrobi zEmilliano Castagna nauczy cię czerpać przyjemność z gotowania i dobrze bawić się w kuchni w prawdziwie włoskiej atmosferze. Znajdziesz tu 130 przepisów na oryginalne włoskie potrawy mięsne i wegetariańskie, wyborne makarony oraz pyszne desery. Spróbuj linguine z Gorgonzolą i 'Ndują, pieczonej ricotty w pomidorkach cherry czy cotolette z prosciutto cotto, przygotuj domowy likier bazyliowy, skosztuj ciasta ryżowego lub biscotti z figami. Buonissimo!Przy każdym daniu, oprócz składników i opisu przygotowania, znajdziesz również kod QR do filmiku instruktażowego, dzięki czemu z gotowaniem poradzą sobie nawet początkujący kucharze!Wejdź do Włoskiej Akademii Kulinarnej i naucz się gotować jak prawdziwy Włoch!Rok wydania:2023
Giżyckoul. Warszawska 2, Księgarnia OdeonDostępny (ostatnie egz.)
Olsztynpl. Jana Pawła II 2/3, Księgarnia Centrum KsiążkiDostępny (ostatnie egz.)
OlsztynKołobrzeska 5, Księgarnia LogosDostępny (ostatnie egz.)
OtwockAndriollego 48/50, Księgarnia FenixDostępny (ostatnie egz.)
WarszawaEgipska 7, Księgarnia EgipskaDostępny (ostatnie egz.)
WrocławŚwidnicka 49, Księgarnia Pod ArkadamiDostępny (ostatnie egz.)
Wyszkówul. Sowińskiego 66, Księgarnia AbecadłoDostępny (ostatnie egz.)
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.